Pangumbah vakum

  • Vacuum Cleaner 858B-DC

    Vakum Cleaner 858B-DC

    Detil Produk Dipeunteun tegangan AC 220V-240V Dipeunteun frékuénsi 50HZ / 60HZ Power DC11.1V 2200mAh 5C 100W Produk Beurat 1.8KG Sumber Daya Listrik Power Cord 3 * 0.75mm * 1m di luar Fungsi & Fitur 1. Gaya Siklon, bagless 2. cangkir debu transparan 0.6L 3. Nyeuseuh saringan 4. Lemah henteu ...