Warta

  • Frequent use of air fryer can cause cancer?

    Pamakéan sering fryer hawa tiasa nyababkeun kanker?

    Dina taun-taun ayeuna, beuki seueur jalma anu mimiti nganggo fryer hawa, anu ogé mangrupikeun alat anu peryogi pisan pikeun ngagoréng sababaraha jinis kadaharan. Suku hayam goreng, tulang rusuk babi goreng, rendang hayam goreng, sareng kentang goreng tiasa dipanggang dugi ka sakedik tingkat. Éta pisan sababna fryer hawa kasohor pisan, aya ...
    Maca deui
  • Pay attention to these three points when buying a hand-held garment steamer!

    Perhatoskeun tilu poin ieu nalika ngagaleuh kapal uap pakean tangan!

    Ayeuna, aya seueur mérek mesin setrika garmen tangan di pasar kalayan bédana harga anu ageung. Dina raraga ngabantosan konsumén mésér mesin setrika baju nganggo tangan sareng pangaruh setrika anu saé sareng operasi anu merenah, Komisi Perlindungan Konsumén Shanghai parantos ngalaksanakeun komp ...
    Maca deui
  • Ngungkulan Masalah Steamer Garment

    Ngungkulan Masalah Steamer Garment Pikeun katingal sareng raraosan baju anu parantos garing dibersihkeun, tanpa kedah mayar beberesih garing, anjeun panginten hoyong gaduh kapal uap. Alat gunana ieu ngamungkinkeun anjeun garing garing baju bersih tanpa kedah nganggo beusi, sareng tanpa ngarusak ...
    Maca deui
  • Naon fitur uap garmen anu gunana anu kuring kedah diperhatoskeun?

    Naon fitur uap garmen anu gunana anu kuring kedah diperhatoskeun? Upami anjeun aya di pasar pikeun kapal uap garmen, awas fitur-fitur ieu anu bakal ngajantenkeun nyetrika nganggo kapal uap garmen langkung gampil: Beurat - upami anjeun narékahan pikeun nyandak perjalanan (contona pikeun kawinan atanapi rapat di mancanagara) , atanapi anjeun f ...
    Maca deui
  • Naha kuring kedah mésér Steamer Garment?

    Ngahémat Anjeun Waktos dina Tempat Cuci Aél kapal uap portabel mangrupikeun alat anu hemat waktos kanggo kulawarga sareng profesional anu sibuk. Daripada nyéréd kaluar papan setrika unggal anjeun parantos nyeuseuh, kukus garmen genggam bakal panas sakedik 30 detik sareng ngamungkinkeun anjeun ...
    Maca deui