Vakum Cleaner 858B-DC

Pedaran pondok:

Barang produk: 858B-DC


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

iu

Detil Produk

Dipeunteun tegangan AC 220V-240V
Dipeunteun frékuénsi 50HZ / 60HZ
Kakuatan DC11.1V 2200mAh 5C 100W
Beurat produk 1,8KG
Sumber Kakuatan Listrik
Kabel Kakuatan 3 * 0.75mm * 1m luar
Fungsi & Fitur 1. Gaya Siklon, tanpa kantong
2. cangkir lebu transparan 0.6L
3. Saringan anu tiasa dicuci
4. Ribut rendah
5. tabung plastik 2pc, sikat lantai 1 pc, 1 sikat 2 dina 1 sikat celah
6. Vakum: 7,0 ± 10% KPA
7. waktos chagrting: Sakitar 4-6 jam
8. waktos damel: Sakitar 14-30mins
9. Entong dianggo tanpa kantong lebu sareng / atanapi saringan dina tempat Perkakas ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan rumah tangga anu normal
10. Entong diidinan janten cocooan, diperhatoskeun pisan nalika dianggo ku atanapi caket murangkalih
11. Jauhkeun rambut, papakéan leupas, ramo, sareng sadaya bagian awak jauh tina bukaan sareng bagian anu ngalir
12. Entong ngantepkeun vacuum cleaner nalika dicolok, cabut tina outlet nalika henteu dianggo sareng sateuacan diberesihkeun atanapi dilayanan
rinci bungkusan Diménsi Produk: 738X355X505mm
Beurat bersih / Ctn:
Ukuran Kotak Kado: 405x165x190mm
Ékspor karton: 515X425X405CM
GW / NW: 10.5 / 8.8KG
CBM: 0,0886m³
Jasa saatos-jualan suku cadang gratis
Jaminan: 1 taun
Kamampuhan Suplai 10000 Potongan / potongan per Bulan
Waktos prosés 1-3000: 35 dinten
> 3000 : Pikeun disawalakeun
sertipikat CE, GS, ETL, ROHS, ngahontal, LFGB, ERP
Ngunggah Kuantitas 20GP : 1956PCS
40HQ : 4680PCS
MOQ 2000PCS
Pakét cara Kotak kado
Istilah Pamayaran T / T atanapi L / C dina titingalian

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi