Naon fitur uap garmen anu gunana anu kuring kedah diperhatoskeun?

Naon fitur uap garmen anu gunana anu kuring kedah diperhatoskeun?

Upami anjeun aya di pasar pikeun kapal uap garmen, awas fitur-fitur ieu anu bakal ngajantenkeun nyetrika nganggo kapal uap baju langkung gampang:

Beurat - upami anjeun badé nyandak perjalanan anjeun (contona pikeun kawinan atanapi rapat di mancanagara), atanapi anjeun kéngingkeun beusi biasa teuing beurat, milarian modél anu enteng.

Kukus teras-terasan - kedah pencét ramo ka handap terus-terusan dina tombol uap tiasa janten teu raoseun. Pilari anu ngukus teras-terasan.

Setélan uap - sababaraha kapal uap garmen ngamungkinkeun anjeun ngarobih aliran uap - gunana upami anjeun kedah ngahuapan barang anu raoseun ogé anu langkung ageung.

Waktos panas-gancang - penting upami anjeun ngarepkeun uap pakean anjeun bakal ngahemat waktos.

Bak cai - henteu aya uap genggem anu urang nyobian ngagaduhan bak cai anu ageung, tapi anjeun henteu hoyong anu alit pisan anu anjeun teras-teras nambihkeun.

Cocog pikeun sadaya lawon - sababaraha pabrik nyatakeun yén modélna cocog pikeun sadaya lawon, kalebet sutra. Upami anjeun ngagaleuh kukusan garmen khusus pikeun pakéan anu hipu, pastikeun anjeun parios heula ieu.


Pos waktos: Jun-16-2020