Naha kuring kedah mésér Steamer Garment?

Ngahémat waktos Anjeun dina tempat cuci

Steamer pakean portabel mangrupikeun alat hemat waktos kanggo kulawarga sareng profesional anu sibuk. Daripada nyéréd kaluar papan setrika unggal anjeun parantos nyeuseuh, épisén baju genggam bakal panas sakedik 30 detik sareng ngamungkinkeun anjeun ngalipis kisut tina sadaya calana, kaos, baju, kaos oblong. sareng blus. Langkung saé, upami panyimpenan aya masalah di bumi anjeun (henteu aya masalah di saréréa?), Kapal uap portabel moal nyandak rohangan anu sami sareng papan setrika tradisional- éta tiasa waé dilebet dina lomari dapur , Sareng ngaleungitkeun pangalaman anu nyusahkeun tina ironing kerut kana papakéan anjeun nalika anjeun nempatkeun baju anjeun dina posisi anu kagok dina papan setrika.

Saderhana dianggo

Kaseueuran steamer modéren mangrupikeun jajan nalika ngoperasikeunana- anjeun ngeusian bak cai, ngantepkeun panas, teras pencét tombol teras lebetkeun sirah kana baju anu anjeun hoyong kukus-saderhana. Sedengkeun pancegahan anu biasa diterapkeun ngeunaan ngajauhkeun aranjeunna tina jangkauan barudak ngora, sareng henteu ngantepkeun aranjeunna dina waktos anu lami, kalayan kaseueuran kapal uap anjeun bahkan henteu kedah muka manual instruksi sateuacan anjeun ngamimitian (sanaos panginten langkung saé upami anjeun ngalakukeun. - sanaos ngan ukur tempoan!).


Pos waktos: Jun-16-2020