Perhatoskeun tilu poin ieu nalika ngagaleuh kapal uap pakean tangan!

Ayeuna, aya seueur mérek mesin setrika garmen tangan di pasar kalayan bédana harga anu ageung. Dina raraga ngabantosan konsumén mésér mesin setrika baju nganggo tangan sareng pangaruh setrika anu saé sareng operasi anu merenah, Komisi Perlindungan Konsumén Shanghai parantos ngalaksanakeun percobaan banding ngeunaan produk ieu.

Dina tés komparatif ieu, 30 setrika garmen genggam dipésér tina platform e-commerce, ngaliput sababaraha mérek mainstream di pasar. Harga dibasajankeun 49 yuan dugi ka 449 yuan. Struktur penampilan sampelna utamina kalebet bentuk angsa, jinis pengering rambut, jinis kapsul sareng desain struktur tilepan, sareng sajabana Ukuran tangki cai dibasajankeun 70-300ml, diantarana aya 15 sampel pikeun bak cai leutik 70- 150ml sareng bak cai ageung 150-300ml.

Hasil tés komparatif mendakan yén dina hal kamampuan nyetrika, laju ngaluarkeun kerut tina 30 sampel langkung saé, tapi aya béda dina jumlah uap, suhu, waktos uap kontinyu sareng indikator sanés; dina hal pangalaman, sampelna aya dina hal pangerjaan matérial sareng gampang dianggo Aya bénten anu jelas dina aspek sanésna, sareng kasaluyuan pikeun nyetrika produk katun, linen sareng sutra ogé rada béda. Ditingalian, sampel tina sababaraha merek domestik performa langkung saé.

Konsumén kedah merhatoskeun tilu poin ieu nalika mésér alat kukus pakean panangan tangan:

Tingali dina penampilan

Sacara umum, produk bentuk swan ngagaduhan bak cai anu langkung ageung sareng tiasa dianggo lami, tapi beuratna relatif beurat; sedengkeun produk anu nganggo pengering rambut atanapi desain struktur tilepan langkung beurat na ukuranana alit, tapi tiasa dianggo pikeun waktos anu pondok. Pamakéna tiasa milih produk anu cocog numutkeun kabutuhan nyalira. Upami anjeun ngémutan perjalanan bisnis, anjeun tiasa milih produk anu alit, enteng, sareng gampang dibuang; sareng upami anjeun ngan ukur nganggo di bumi, ngémutan baju sareng bahan anu béda dina musim, disarankeun milih produk kalayan jumlah uap anu ageung sareng jumlah uap anu tiasa diatur. Salaku tambahan, punten perhatosan naha bak cai tiasa dibongkar. Tangki cai anu tiasa dicabut langkung gampang pikeun nambihan cai atanapi bersih.

Tingali kana gearna

Disarankeun mésér produk kalayan volume uap anu tiasa diatur sareng suhu pikeun nyumponan kabutuhan setrika baju tina bahan anu bénten. Salaku tambahan, disarankeun pikeun milih produk anu saklar na tiasa dikonci, janten teu kedah pencét panjang nalika nganggo éta, sareng pangalaman na langkung saé.

Tingali dina jet uap

Steamers pakean panangan umumna ngagaduhan tilu jinis: panel plastik, panel stainless steel sareng panel keramik. Dibandingkeun sareng panel plastik, panel stainless steel langkung tahan kana suhu luhur sareng henteu gampang cacad; panel keramik henteu ngan tahan ka suhu luhur, tapi ogé lancar, henteu caket, sareng tahan gores, tapi biayana lumayan tinggi.

Nalika ngagunakeun mesin setrika, leungeun Ékonomi Daily-Cina Ékonomi Net Life Channel ngingetkeun konsumén pikeun nambihan cai murni sabisa-bisa pikeun nyegah pangotor dina cai tina ngabatesan pipa saatos dianggo jangka panjang, nyingkat umur jasa mesin setrika baju; nyetrika baju tina bahan anu béda-béda Suhu anu béda diperyogikeun; saatos produkna dianggo, anjeun kedah lirén catu daya sareng tuang teuing cai dina bak cai; perhatosan nyoplokkeun skala saatos panggunaan jangka panjang. Anjeun tiasa tuang campuran cai sareng cuka kana bak cai sareng ngantepkeun produkna jalan dugi ka dicabut.


Pos waktos: Jun-29-2021