MW-815

  • Garment Steamer Mw-812

    Garment Steamer Mw-812

    spésifikasi Warna Bodas tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1000W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut) Laju uap 13-27g / mnt Waktos damel 12-20mins kontinyu Uap Diménsi Produk 130 * 104 * Produk beurat 235mm 0.8kg Asesoris 1pc rambut brus ...
  • Mini Garment Steamer Mw-812 Black

    Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung

    Remover Wrinkle Hand Hand Dilaksanakeun - Panyu baju portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog ...
  • Mini Garment Steamer 803 Flesh color

    Mini Garment Steamer 803 Warna daging

    Steamer Travel Idéal - Éndah sareng alit, Éta tiasa nyayogikeun kabutuhan perjalanan bisnis portabel, Desain awak kompak henteu ngilikan rohangan tambahan sareng gampang dibawa. Kapasitas - 80ML bak cai anu tiasa dicabut, unggal dieusian salami 25 menit tina ngaluarkeun kukus teras-terasan. Kakuatan - 1000W s ...
  • Mini Garment Steamer Mw-812 Black Red

    Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung Beureum

    spésifikasi Warna tegangan beureum 220-240V ~ 110V Daya 1000W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut) Laju uap 13-27g / mnt Waktos damel 12-20mins kontinyu uap Diménsi Produk 130 * 104 * Produk beurat 235mm 0.8kg Asesoris 1pc rambut sikat1 ...