MW-810

  • Garment Steamer Mw-812

    Garment Steamer Mw-812

    spésifikasi Warna Bodas tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1000W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut) Laju uap 13-27g / mnt Waktos damel 12-20mins kontinyu Uap Diménsi Produk 130 * 104 * Produk beurat 235mm 0.8kg Asesoris 1pc rambut brus ...
  • Garment Steamer Mv810

    Garment Steamer Mv810

    Leungeun Dilaksanakeun Wrinkle Remover Steamer pakean portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog Tr ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 gray

    3-gear LED Baju Steamer 802 kulawu

    spésifikasi voltase warna pink 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Tingkat uap laju uap (level1): sakitar 13g / mnt, laju uap (level2): ngeunaan 20g / mnt, laju uap (level3): sakitar 27g / mnt, Waktu damel 12-20mins con ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 Pink

    3-gear LED Baju Steamer 802 Pink

    spésifikasi voltase warna pink 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Tingkat uap laju uap (level1): sakitar 13g / mnt, laju uap (level2): ngeunaan 20g / mnt, laju uap (level3): sakitar 27g / mnt, Waktu damel 12-20mins con ...
  • Mini Garment Steamer Mw-812 Black

    Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung

    Remover Wrinkle Hand Hand Dilaksanakeun - Panyu baju portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 white

    3-gear LED Baju Steamer 802 bodas

    Leungeun Dilaksanakeun Wrinkle Remover - Steamer pakean portabel ieu manaskeun ngan dina 25 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog ...
  • Mini Garment Steamer Mw-812 Black Red

    Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung Beureum

    spésifikasi Warna tegangan beureum 220-240V ~ 110V Daya 1000W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut) Laju uap 13-27g / mnt Waktos damel 12-20mins kontinyu uap Diménsi Produk 130 * 104 * Produk beurat 235mm 0.8kg Asesoris 1pc rambut sikat1 ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 green

    3-gear LED Baju Steamer 802 héjo

    spésifikasi warna tegangan héjo 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Tingkat uap laju uap (level1): sakitar 13g / mnt, laju uap (level2): sakitar 20g / mnt, laju uap (level3): sakitar 27g / mnt, Waktu damel 12-20mins ko ...
  • Handheld Garment Steamer Mv810 white

    Steamer Garment Steamer Mv810 bodas

    spésifikasi Warna Bodas tegangan 220-240V / 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU Kapasitas bak cai 250ml (tiasa dicabut) Laju uap 13-27g / mnt Waktos damel 12-20mins kontinyu uap Dimensi Produk 125 * 115 * 270mm Produk Beurat 1kg Asesoris 1pc rambut sikat1 ...