Garment Steamer Mw-812

Pedaran pondok:

Remover Wrinkle Hand Hand Dilaksanakeun - Panyu baju portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui.


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

spésifikasi

Warna Bodas
Voltaseu 220-240V ~ 110V
Kakuatan 1000W
Jinis colokan OEM pikeun EU, US, UK, AU
Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut)
Laju ngukus 13-27g / mnt
Waktos damel 12-20mins uap kontinyu
Diménsi Produk 130 * 104 * 235mm
Beurat produk 0,8kg
Asesorisna 1pc rambut sikat1pc gelas cai
ari kakuatan 1.80M1.8
Kotak kado 14 * 12 * 25cm
GW / NW 1.3 / 1.1KG
Pcs / CTN 12 pcs
Karton 45 * 50 * 27cm
GW / NW 15.6 / 13.2KG
CBM 0,060
Fitur Tombol ON / OFF kaasup anti netes, otomatis pareuman, Henteu aya panyalindungan cai saatos 30 detik (Otomatis pareum tanpa cai);
sertipikat CE / CB

Fitur:
Panel stainless steel
Setrika garing & setrika Uap
Tombol ON / OFF kaasup anti-netes otomatis-pareuman
Teu aya panyalindungan cai saatos 30 detik
(Pareuman otomatis tanpa cai);
Laju uap: 13-27g / mnt,
Waktos damel: 12-20mins uap kontinyu
Diménsi Produk: 130 * 104 * 235mm
Beurat Produk: 0.8kg

Detil Produk:
Kukus garmen ieu mangrupikeun produk paling populér di perusahaan urang. Dibandingkeun sareng produk sanésna, ukuran anu ieu langkung alit, dirancang khusus pikeun perjalanan. Sumawona, steamer garmen didesain kalayan padoman kaamanan lengkep. Sistem shut-down otomatis diaktipkeun sawaktos steamerna panas teuing, atanapi tingkat caina handap teuing, supados anjeun aman tina sagala jinis kacilakaan.

Parabot
Cocog pikeun sadaya lawon: lumaku pikeun katun, wol, poliéster, nilon, sutra sareng satin. Ogé merenah pikeun perjalanan, bumi, perjalanan bisnis sareng sajabina.

Steamer Perjalanan idéal Gaya pantun leutik sareng indah, ringan sareng desain portabel hajat aslina. Setrika gampang sareng panyimpenan rapih, Kontradiksi antara kabutuhan setrika sareng rohangan anu henteu cekap.

Pangrojong Lawon Sadaya-Tujuan
Mesin uap urang tiasa dianggo dina kaseueuran lawon, sapertos katun, sutra, linen, poliéster, wol, buludru, sareng campuran umum sareng anyaman. Steamer anu dicekel ku tangan tiasa ngahemat rohangan kusabab henteu aya papan setrika anu diperyogikeun. Ieu henteu ngan ukur saé pikeun bumi anjeun, tapi ogé saé pikeun perjalanan anjeun.

Profil Perusahaan

Produk utama kami nyaéta alat bumi Leutik. Sapertos mesin Popcorn, Juicer, Air cooler sareng sajabina. Kanggo produk kami, Kami gaduh standar pisan, ti bahan ka bungkus, Kami salawasna yakin yén produk anu kami nawiskeun bakal nyugemakeun konsumén urang. Kanggo jumlahna, urutan leutik ogé Oke, sareng kami ogé nyayogikeun pikeun OEM sareng ODM. Sanés ngan ukur urang ngalakukeun bisnis sareng palanggan, tapi kami ogé hoyong sosobatan sareng anjeun.
Perusahaan kami aya di Ningbo, Provinsi Zhejiang. Sareng produk kami sadayana kualitas luhur, sareng harga anu pikaresep. Ku diémutan ieu, barang-barang urang ogé diékspor ka luar negeri. Kayaning Éropa, Amérika Kidul sareng Amérika Kalér. Ogé nyayogikeun pikeun Amazon. Upami anjeun resep produk kami atanapi perusahaan kami, punten kersa ngontrak kami! Sagala masalah sanés mangga haturkeun terang kami! Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun !

dsaf (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi