Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung Beureum

Pedaran pondok:

Remover Wrinkle Hand Hand Dilaksanakeun - Panyu baju portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui.
Traveler Steamer Idéal-Modél kompak sareng ngajangjikeun, Mesin setrika gantung ageung henteu janten pilihan anu diperyogikeun. Kuatna setrika mesin setrika sareng teu tiasa diremehkeun.
Dukungan lawon sadaya-Tujuan - Mesin uap kami tiasa dianggo dina paling lawon, sapertos katun, sutra, linen, poliéster, wol, buludru, sareng campuran umum sareng anyaman. Steamer anu dicekel ku tangan tiasa ngahemat rohangan kusabab henteu aya papan setrika anu diperyogikeun. Ieu henteu ngan ukur saé pikeun bumi anjeun, tapi ogé saé pikeun perjalanan anjeun.


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

spésifikasi

Warna beureum
Voltaseu 220-240V ~ 110V
Kakuatan 1000W
Jinis colokan OEM pikeun EU, US, UK, AU
Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut)
Laju ngukus 13-27g / mnt
Waktos damel 12-20mins uap kontinyu
Diménsi Produk 130 * 104 * 235mm
Beurat produk 0,8kg
Asesorisna Sikat rambut 1 pcCangkir cai 1 pc
ari kakuatan 1,80M1.8
Kotak kado 14 * 12 * 25cm
GW / NW 1.3 / 1.1KG
Pcs / CTN 12 pcs
Karton 45 * 50 * 27cm
GW / NW 15.6 / 13.2KG
CBM 0,060
Fitur Tombol ON / OFF kaasup anti netes, otomatis pareuman,Teu aya panyalindungan cai saatos 30 detik(Otomatis pareum tanpa cai);
sertipikat CE / CB

Detil Produk:
Kukus garmen ieu mangrupikeun produk paling populér di perusahaan urang. Dibandingkeun sareng produk sanésna, ukuran anu ieu langkung alit, dirancang khusus pikeun perjalanan. Sumawona, steamer garmen didesain kalayan padoman kaamanan lengkep. Sistem shut-down otomatis diaktipkeun sawaktos steamerna panas teuing, atanapi tingkat caina handap teuing, supados anjeun aman tina sagala jinis kacilakaan.

mini steamer for all fabrics


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi