Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung

Pedaran pondok:

Cocog pikeun sadaya lawon: lumaku pikeun katun, wol, poliéster, nilon, sutra sareng satin. Ogé merenah pikeun perjalanan, bumi, perjalanan bisnis sareng sajabina.


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

Leungeun Hseni Ngaleungitkeun Wrinkle - Steamer pakean portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kerutan tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui.

Steamer Wisata Idéal - Awak kompak ngajantenkeun neundeun, ngukut atanapi nyandak langkung hariwang.

Pangrojong Lawon Sadaya-Tujuan - Mesin uap kami tiasa dianggo dina kaseueuran lawon, sapertos katun, sutra, linen, poliéster, wol, buludru, sareng campuran umum sareng anyaman. Steamer anu dicekel ku tangan tiasa ngahemat rohangan kusabab henteu aya papan setrika anu diperyogikeun. Ieu henteu ngan ukur saé pikeun bumi anjeun, tapi ogé saé pikeun perjalanan anjeun. 

spésifikasi

Warna Bodas
Voltaseu 220-240V ~ 110V
Kakuatan 1000W
Jinis colokan OEM pikeun EU, US, UK, AU
Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut)
Laju ngukus 13-27g / mnt
Waktos damel 12-20mins uap kontinyu
Diménsi Produk 130 * 104 * 235mm
Beurat produk 0,8kg
Asesorisna Sikat rambut 1 pcCangkir cai 1 pc
ari kakuatan 1,80M1.8
Kotak kado 14 * 12 * 25cm
GW / NW 1.3 / 1.1KG
Pcs / CTN 12 pcs
Karton 45 * 50 * 27cm
GW / NW 15.6 / 13.2KG
CBM 0,060
Fitur Tombol ON / OFF kaasup anti netes, otomatis pareuman,Teu aya panyalindungan cai saatos 30 detik(Otomatis pareum tanpa cai);
sertipikat CE / CB

Panel stainless steel
Setrika garing & setrika Uap
Tombol ON / OFF kaasup anti-netes otomatis-pareuman
Teu aya panyalindungan cai saatos 30 detik
(Pareuman otomatis tanpa cai);
Laju uap: 13-27g / mnt,
Waktos damel: 12-20mins uap kontinyu
Diménsi Produk: 130 * 104 * 235mm
Beurat Produk: 0.8kg

Konci Funtion

Perlindungan Kaamanan Dual: anti netes sareng otomatis pareuman
360 Anti Anti Bocor: dukungan kanggo panggunaan vertikal sareng horisontal.
Ukuran Kompak: dibabawa pikeun perjalanan sareng perjalanan bisnis, gampang dibungkus sareng dibabawa.
Waktos Panaskeun Super Gancang : manaskeun dina 30 detik
Tangki Cai 150ML: Tangkal cai ageung anu tiasa dicabut, desain tank cai transparan ngamungkinkeun anjeun pikeun niténan parobihan tingkat cai iraha waé.

Profil Perusahaan

Produk utama kami nyaéta alat bumi Leutik. Sapertos mesin Popcorn, Juicer, Air cooler sareng sajabina. Kanggo produk kami, Kami gaduh standar pisan, ti bahan ka bungkus, Kami salawasna yakin yén produk anu kami nawiskeun bakal nyugemakeun konsumén urang. Kanggo jumlahna, urutan leutik ogé Oke, sareng kami ogé nyayogikeun pikeun OEM sareng ODM. Sanés ngan ukur urang ngalakukeun bisnis sareng palanggan, tapi kami ogé hoyong sosobatan sareng anjeun.
Perusahaan kami aya di Ningbo, Provinsi Zhejiang. Sareng produk kami sadayana kualitas luhur, sareng harga anu pikaresep. Ku diémutan ieu, barang-barang urang ogé diékspor ka luar negeri. Kayaning Éropa, Amérika Kidul sareng Amérika Kalér. Ogé nyayogikeun pikeun Amazon. Upami anjeun resep produk kami atanapi perusahaan kami, punten kersa ngontrak kami! Sagala masalah sanés mangga haturkeun terang kami! Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun !

SD (1) SD (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi