Garment Steamer Mv810

Pedaran pondok:

Fitur:
Setrika garing & setrika Uap
Panel Aluminium kalayan palapis krim
Kalayan tampilan uap LED
Tombol ON / OFF kaasup anti-netes otomatis-pareuman
Low-Middle-High 3 tingkat ngukus pikeun pilihan
Teu aya panyalindungan cai saatos 30 detik
(Pareuman otomatis tanpa cai);
tingkat uap : 13-27g / mnt
Waktos damel: 12-20mins uap kontinyu


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

Leungeun Dilaksanakeun Wrinkle Remover
Kapal uap koper portabel ieu ngan ukur panas dina 30 detik sareng ngabantosan gancang kaluar tina baju sareng lawon. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui.
Traveler Steamer Travel anu saé / Henteu aya anu nyéépkeun, Puguh waé nyetrika budak awéwé, Perjalanan / Gampang dibawa, Baju awéwé modéren sayogi ku nyetrika.
Pangrojong Lawon Sadaya-Tujuan
Mesin uap urang tiasa dianggo dina kaseueuran lawon, sapertos katun, sutra, linen, poliéster, wol, buludru, sareng campuran umum sareng anyaman. Steamer anu dicekel ku tangan tiasa ngahemat rohangan kusabab henteu aya papan setrika anu diperyogikeun. Ieu henteu ngan ukur saé pikeun bumi anjeun, tapi ogé saé pikeun perjalanan anjeun.

spésifikasi

Warna hideung
Voltaseu 220-240V / 110V
Kakuatan 1500W
Jinis colokan OEM pikeun EU, US, UK, AU
Kapasitas bak cai 250ml (tiasa dicabut)
Laju ngukus 13-27g / mnt
Waktos damel 12-20mins uap kontinyu
Diménsi Produk 125 * 115 * 270mm
Beurat produk 1kg
Asesorisna 1pc rambut sikat1pc gelas cai
ari kakuatan 1,80M
Kotak kado 14 * 12 * 29cm
GW / NW 1.4 / 1,17KG
Pcs / CTN 8 pcs
Karton 45 * 35 * 30cm
GW / NW 11,2 / 9,4KG
CBM 0,0472
Fitur Kalayan tampilan uap LEDON / OFF Tombol kalebet anti netes, otomatis pareuman, Low-Middle-High 3 tingkat uap kanggo pilihan Henteu aya panyalindungan cai saatos 30 detik (Otomatis pareum tanpa cai);
sertipikat CE / GS / ROHS / ngahontal / CB

Detil Produk:
Kukus garmen ieu mangrupikeun produk paling populér di perusahaan urang. Dibandingkeun sareng produk sanésna, anu ieu ngagaduhan tampilan LED, sareng anjeun tiasa milih tilu gir uap pikeun nyetrika baju. Sumawona, steamer garmen didesain kalayan padoman kaamanan lengkep. Sistem shut-down otomatis diaktipkeun sawaktos steamerna panas teuing, atanapi tingkat caina handap teuing, supados anjeun aman tina sagala jinis kacilakaan. Steamer portabel disahkeun ku Laboratorium Pangujian Éléktrik sasuai sareng kasalametan Amérika Kalér.

250ml water tank(black) Aluminium panel(black) LED Display(Black)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi