Garment Steamer Mv801

Pedaran pondok:


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

spésifikasi

Voltaseu 220-240V ~ 110V
Kakuatan 1500W
Jinis colokan OEM pikeun EU, US, UK, AU,
Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut)
Laju ngukus 27-32g / mnt
Waktos damel 12-15mins uap kontinyu
Diménsi Produk 160 * 113 * 276mm
Beurat produk 0,87kg
Bahan ABS + stainless steel
Ukuran panel stainless steel ageung 110x55mm
Asesorisna 1pc Sikat rambut
Cangkir cai 1 pc
1 x sikat Lint
1 x sikat lawon
ari kakuatan 1,80M luar panjangna 3 × 0.75mm2;
1.8
Kotak kado 17 * 12 * 29cm
GW / NW 1.3 / 1.1KG
Pcs / CTN 8 pcs
Karton 50 * 35 * 30.5cm
GW / NW 9,5 / 8,7KG
CBM 0,0533
Fitur Tombol ON / OFF sareng indikator lampu listrik
Kaasup anti netes, otomatis pareum,
Konci uap konci
Henteu aya panyalindungan cai + US $ 0,2 / pc
sertipikat CE / GS / ROHS / ngahontal / CB / KC

Fitur:
Panel stainless steel ageung
Tombol ON / OFF sareng indikator lampu listrik
Bak cai anu tiasa dicabut
Kaasup anti netes, otomatis pareum,
Konci uap konci
Cocog pikeun Sadaya lawon

Asesoris:
1pc Lint sikat
Sikat 1pc lawon
Cangkir cai 1 pc

Diménsi Produk: 160 * 113 * 276mm
Beurat Produk: 0.87kg

Jenis: beusi uap
Fungsi: uap kontinyu
Gaya: Gampang disimpen sareng perjalanan

Detil Produk:
1) 1500 Watt Anu Kuat, uap kontinyu ngalemeskeun sareng ngalempengkeun kerut dina papakéan, tirai, pelapis sareng seueur deui
2) Perlindungan Kaamanan: punten mareuman kukus baju nalika henteu dianggo sareng nalika cai béak. Upami teu kitu, éta bakal mangaruhan kahirupan jasa tina kapal uap ieu. Aya fungsi shut-off otomatis nalika unit janten panas teuing atanapi tingkat cai na handap teuing. Aman dianggo dina sadaya jinis lawon.
3) Panas-gancang: Panas gancang pikeun ngaluarkeun uap anu kerut dina 30 detik.
4) Steamer perjalanan mini portabel: bak cai 280ml anu tahan salami 15 menit kontinyu-nguap.
5) Steamer baju tanpa tumpah cai: Desain stopper drop-proof sareng ketat diuji hiji-hiji sateuacan kiriman pikeun mastikeun masing-masing steamer sampurna. Jaga baju tetep garing saatos nyetrika sareng anjeun tiasa langsung nganggona.
Aplikasi: 
Pisan gampang panggunaan sareng panggunaan lega
Pakéan rapi diperyogikeun upami anjeun badé ngégél saha waé nalika nganjang kana perjalanan bisnis atanapi perjalanan. Kukus garmen portabel mini peryogi pisan.
Steamer pakean tiasa dianggo sacara vertikal sareng horizontal ogé sacara anti anti kabocoran.
Aman pikeun baju, sofa lawon, simbut simbut, gorden, cocooan mewah.
Aman pikeun katun, wol, poliéster, plush, sutra, serat, nilon, buludru, sareng linen.

traveling garment steamer handheld garment steamer 801 china garment steamer beautiful garment steamer


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi