HandHeld Garment Steamer 801 hejo

Pedaran pondok:


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

spésifikasi

Voltaseu 220-240V ~ 110V
Kakuatan 1500W
Jinis colokan OEM pikeun EU, US, UK, AU,
Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut)
Laju ngukus 27-32g / mnt
Waktos damel 12-15mins uap kontinyu
Diménsi Produk 160 * 113 * 276mm
Beurat produk 0,87kg
Bahan ABS + stainless steel
Ukuran panel stainless steel ageung 110x55mm
Asesorisna 1pc Sikat rambut
Cangkir cai 1 pc
1 x sikat Lint
1 x sikat lawon
ari kakuatan 1,80M luar panjangna 3 × 0.75mm2;
1.8
Kotak kado 17 * 12 * 29cm
GW / NW 1.3 / 1.1KG
Pcs / CTN 8 pcs
Karton 50 * 35 * 30.5cm
GW / NW 9,5 / 8,7KG
CBM 0,0533
Fitur Tombol ON / OFF sareng indikator lampu listrik
Kaasup anti netes, otomatis pareum,
Konci uap konci
Henteu aya panyalindungan cai + US $ 0,2 / pc
sertipikat CE / GS / ROHS / ngahontal / CB / KC

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi