Steamer garmen

  • Garment Steamer Mw-812

    Garment Steamer Mw-812

    spésifikasi Warna Bodas tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1000W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU Kapasitas bak cai 150ml (tiasa dicabut) Laju uap 13-27g / mnt Waktos damel 12-20mins kontinyu Uap Diménsi Produk 130 * 104 * Produk beurat 235mm 0.8kg Asesoris 1pc rambut brus ...
  • Garment Steamer Mv801

    Garment Steamer Mv801

    spésifikasi tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Laju uap 27-32g / mnt Waktos damel 12-15mins kontinyu Uap Diménsi Produk 160 * 113 * 276mm Beurat Produk 0.87kg Bahan ABS + Stainless Steel Big ...
  • Garment Steamer Mv810

    Garment Steamer Mv810

    Leungeun Dilaksanakeun Wrinkle Remover Steamer pakean portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog Tr ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 gray

    3-gear LED Baju Steamer 802 kulawu

    spésifikasi voltase warna pink 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Tingkat uap laju uap (level1): sakitar 13g / mnt, laju uap (level2): ngeunaan 20g / mnt, laju uap (level3): sakitar 27g / mnt, Waktu damel 12-20mins con ...
  • HandHeld Garment Steamer 801  rose gold

    HandHeld Garment Steamer 801 naros emas

    spésifikasi tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Laju uap 27-32g / mnt Waktos damel 12-15mins kontinyu Uap Diménsi Produk 160 * 113 * 276mm Beurat Produk 0.87kg Bahan ABS + Stainless Steel Big ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 Pink

    3-gear LED Baju Steamer 802 Pink

    spésifikasi voltase warna pink 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Tingkat uap laju uap (level1): sakitar 13g / mnt, laju uap (level2): ngeunaan 20g / mnt, laju uap (level3): sakitar 27g / mnt, Waktu damel 12-20mins con ...
  • HandHeld Garment Steamer 801

    Steamer Garment HandHeld 801

    spésifikasi tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, Kapasitas bak cai 280ml (tiasa dicabut) Laju uap 27-32g / mnt Waktos damel 12-15mins kontinyu Uap Diménsi Produk 160 * 113 * 276mm Beurat Produk 0.87kg Bahan ABS + Stainless Steel Big ...
  • Mini Garment Steamer Mw-812 Black

    Mini Garment Steamer Mw-812 Hideung

    Remover Wrinkle Hand Hand Dilaksanakeun - Panyu baju portabel ieu manaskeun ngan dina 30 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog ...
  • 3-gear LED Clothes Steamer 802 white

    3-gear LED Baju Steamer 802 bodas

    Leungeun Dilaksanakeun Wrinkle Remover - Steamer pakean portabel ieu manaskeun ngan dina 25 detik sareng ngabantosan kaluar tina kerut tina baju sareng lawon gancang. Kukus ieu bakal DE-kerut sareng ngabersihkeun sanés ngan ukur baju anjeun, tapi gorden sareng tirai, taplak meja, kamar tidur, jok, cocooan, sareng seueur deui. Cocog ...
  • Portable Clothes Steamer

    Steamer Baju Portabel

    spésifikasi tegangan 220-240V ~ 110V Daya 1500W Colokkeun tipe OEM pikeun EU, US, UK, AU, upami SAA atanapi colokan BS: + 0.3USD Kapasitas bak cai 100ml (tiasa dicabut) Laju uap 15-20g / mnt Waktos damel 12-15mins uap kontinyu Diménsi Produk 28.2 * 14.5 * 6,5cm Berat Produk 0 ....
  • Mini Garment Steamer 803 Flesh color

    Mini Garment Steamer 803 Warna daging

    Steamer Travel Idéal - Éndah sareng alit, Éta tiasa nyayogikeun kabutuhan perjalanan bisnis portabel, Desain awak kompak henteu ngilikan rohangan tambahan sareng gampang dibawa. Kapasitas - 80ML bak cai anu tiasa dicabut, unggal dieusian salami 25 menit tina ngaluarkeun kukus teras-terasan. Kakuatan - 1000W s ...
  • Mini Garment Steamer 803 blue

    Mini Garment Steamer 803 biru

    Steamer Travel Idéal - Desain portabel sareng gampang dijalanan, Éta tiasa ngaleungitkeun kompleksitas sareng didaptarkeun pikeun perjalanan, Dimana waé éta ngagantung, éta mangrupikeun mesin setrika anu ngagantung, Henteu aya papan setrika. Éta ngan ukur kedah ngagantung sareng beusi, Gancang sareng gampang sareng tiasa ngahémat waktos Kapasitas - 80ML bak cai anu tiasa dicabut, per eusian ...
12 Teras> >> Halaman 1/2