FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon syarat pembayaran anjeun?

T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman Atanapi LC.

Naon istilah pangiriman anjeun?

FOB NINGBO

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Umumna, éta bakal nyandak 35 dinten saatos karya seni dikonfirmasi.

Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sampel?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis.

Naon kabijakan conto anjeun?

Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman.

Hoyong damel sareng urang?