Adun

  • Blender TB10S

    Adun TB10S

    Detil Produk Dipeunteun tegangan AC 220V-240V Dihaturkeun frékuénsi 50HZ / 60HZ Power 300W / 500W ; 50-60Hz Produk Beurat 1.5KG Power Source Electric Power Cord 3 * 0.75mm * 1m luar Fungsi & Fitur 1. AC 220V-240V 50 / 60Hz 300W / 500W KC colokan 2. SUS301 + SUS304,4-agul desain ICE naksir ab ...
  • 570ml and 400ml Electric Portable Blender TB23 with two cups

    570ml sareng 400ml Electric Portable Blénder TB23 kalayan dua gelas

    Detil Produk Dipeunteun tegangan AC 220V-240V Dihaturkeun frékuénsi 50HZ / 60HZ Power 300W / 500W ; 50-60Hz Produk Beurat 1.5KG Power Source Electric Power Cord 3 * 0.75mm * 1m luar Fungsi & Fitur 1. AC 220V-240V 50 / 60Hz 300W / 500W KC colokan 2. SUS301 + SUS304,4-agul desain ICE naksir ab ...