Dispenser Sabun Otomatis

  • Automatic Soap Dispenser FG-2019

    Dispenser Sabun Otomatis FG-2019

    spésifikasi Warna Bodas Bahan ABS Kapasitas Plastik 1000ml Diménsi Produk L115 * W122 * H280mm Mode busa / cair / semprot Suplier Daya ku 100-240v AC AC Adaptor4 pcs aki Batré Instalasi Tembok dipasang Instalasi Saatos-diobral Layanan Téknis Online; Balik ...
  • Automatic Soap Dispenser Silver BZ-XS1

    Dispenser Sabun Otomatis BZ-XS1

    spésifikasi Warna Bahan Silver ABS Kapasitas Plastik 300ml Diménsi Produk L108 * W72 * H185mm Mode busa / cair Panyekel Daya 2000mah batré (USB ngecas) Tembok Pamasangan dipasang / desktop Layanan Saatos Dijual Dukungan Téknis Online; Mulang sareng ngagentos Pasokan Abilit ...
  • Automatic Soap Dispenser Champagne Gold BZ-XS1

    Sabun Otomatis Dispenser Champagne Gold BZ-XS1

    Sensor Precision Tinggi - dispenser sabun otomatis nganggo téknologi induksi otomatis infra red panganyarna anu gancang ngabeledug langsung. Sensor infra red tiasa ngadeteksi tangan anjeun dina 5-7cm, ngadamel busa langkung akurat. Henteu ngeclak atanapi labuh, teu aya sabun anu runtah. Kapasitas ageung - wadah kapasitas 300ml. ...
  • Automatic Soap Dispenser White BZ-XS1

    Dispenser Sabun Otomatis Bodas BZ-XS1

    Sensor Precision Tinggi - dispenser sabun otomatis nganggo téknologi induksi otomatis infra red panganyarna anu gancang ngabeledug langsung. Sensor infra red tiasa ngadeteksi tangan anjeun dina 5-7cm, ngadamel busa langkung akurat. Henteu ngeclak atanapi labuh, teu aya sabun anu runtah. Kapasitas ageung - wadah kapasitas 300ml. ...