Tentang Kami

Ningbo Invo Impor sareng Ékspor Co., Ltd.

Ngartos urang

Naha Pilih Invo - Diajar Ngeunaan Ningbo Invo Impor Sareng Ékspor

Profil Perusahaan

fgdghf

gfdgdfg (2)

Ningbo Invo Impor Sareng Ékspor Co., Ltd didirikeun taun 2011. Kami spésifikasi dina alat leutik langkung ti 8 taun, sareng pabrik kami kalayan Inok BSCI, produk pasokan kalayan kualitas luhur sareng harga sedeng.
Aya tilu lini produksi sareng kaluaran sadidinten nyaéta 3000 unit. Kalayan kamekaran standar hirup, beuki seueur jalma anu hoyong nyiptakeun kahirupan anu saé. Kami parantos ngadegkeun paréntah-aliran kerja anu sampurna sareng ngawangun sistem manajemen dokumenter ilmiah anu gaduh ciri modéren. Produk kami standar internasional tinggi, kamampuan desain anu kuat; urang gaduh klien domestik sareng luar negeri, lancar kaahlian pagawé komunikasi basa Inggris, waktos kalungguhan tepat waktu sareng harga kalapa. Kami bakal terus ngembangkeun nuju téknologi luhur sareng target janten pamimpin pasar dumasar kana téknologi canggih, gawe babarengan sareng profesionalisme. Kami ngarepkeun ilubiung dina kasuksésan sareng konsumén ti sakumna dunya. Kami ngagaduhan CE, RoHS, EMC, CB, KC, jsb.

Mangtaun-taun, kalayan kakuatan téknis anu kuat, produk anu saé kualitas sareng dewasa, sareng sistem jasa anu sampurna, kami parantos ngahontal kamekaran anu gancang, sareng indéks téknis sareng pangaruh praktis produk na parantos dipastikeun sareng dipuji ku seuseueurna pangguna, sareng diala sertipikat produk kualitas luhur, sareng parantos janten perusahaan terkenal di industri.
Di pikahareupeun, perusahaan bakal teraskeun maén lengkep pikeun kaunggulan nyalira, teras-terasan nuturkeun prinsip "ngarah élmu sareng téknologi, ngalayanan pasar, ngarawat jalma anu integritas sareng ngudag kasampurnaan" sareng filosofi perusahaan tina "produk nyaéta jalma ", teras-terasan ngalaksanakeun inovasi téhnologis, inovasi alat, inovasi jasa sareng inovasi metode manajemén, sareng teras-terasan ngembangkeun produk anu langkung hemat biaya pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran kahareup. Ngaliwatan inovasi pikeun terus ngembangkeun produk anu langkung hemat biaya pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran kahareup, sareng gancang nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé, harga murah nyaéta ngudag tujuan urang.

Wisata Pabrik

dfagfdg (3)

dfagfdg (2)

dfagfdg (1)

Sértipikat Disatujuan

hgfjgkjgh

gfsdgdfg

hfdfghgfch

ec207a9121

Kami Ningali Maju Pikeun Ngiringan Suksés Sareng Palanggan Ti Sakabéh Jagat