Adun TB10S

Pedaran pondok:

Barang produk: TB10S 


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

UO

Detil Produk

Dipeunteun tegangan AC 220V-240V
Dipeunteun frékuénsi 50HZ / 60HZ
Kakuatan 300W / 500W ; 50-60Hz
Beurat produk 1,5KG
Sumber Kakuatan Listrik
Kabel Kakuatan 3 * 0.75mm * 1m luar
Fungsi & Fitur 1. AC 220V-240V 50 / 60Hz 300W / 500W KC colokan
2. SUS301 + SUS304,4-agul desain ICE naksir kamampuan
3. Botol olahraga 1 * 570ML
4. gaya tilepan mawa kait dina tutup
5. Anti-scalding & Pakem silikon anti-slip
6. Perumahan SUS ngajantenkeun Warni sareng Jovialitas
7. Motor tambaga murni tina pabrik ageung di Cina
8. Ribut rendah
9. kinerja adun anu langkung saé dibandingkeun sareng anu sanésna sareng Sarua
rinci bungkusan Diménsi Produk: 15 * 13 * 36CM Beurat: 1.2kgs
Ukuran Kotak Kado: 22.5 * 13.5 * 23CM
Beurat: 1,4kgs
Ékspor karton: 55.5 * 24 * 47.5CM Beurat: 11.2kgs
GW / NW: 1,75 / 1.5KG
CBM: 0,0070m³
Jasa saatos-jualan suku cadang gratis
Jaminan: 1 taun
Kamampuhan Suplai 10000 Potongan / potongan per Bulan
Waktos prosés 1-3000: 35 dinten
> 3000 : Pikeun disawalakeun
sertipikat CE, GS, ETL, ROHS, ngahontal, LFGB, ERP
Ngunggah Kuantitas 20GP : 3400PCS
40GP: 7328PCS
40HQ : 8592PCS
MOQ 3400PCS
Pakét cara Kantong poli
Manual bubuka
3 lapisan kotak kado Polandia
5 lapisan karton ékspor
Papan kartu kertas
Istilah Pamayaran T / T atanapi L / C dina titingalian

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi