Air Fryer HF-198DT

Pedaran pondok:

Barang produk: HF-198DT


Detil Produk

Naha Pilih Kami

Tanda Produk

uyti

Detil Produk

Kakuatan 1800W
Voltaseu 100-127V; 220-240V
Kapasitas 5,5L
Bahan Aluminium
Bahan non-iteuk PTEE
Wangunna Babak
Modeu Ngadalikeun Modeu Ngontrol: Kontrol Digital
Waktos 30Min
Suhu 80-200
Aplikasi Hotel, Komérsial, Rumah Tangga, Pamakéan Bumi
Sértipikasi CB, CE, EMC, GS, LFGB, RoHS, SASO, UL
Fungsi Kontrol Termostat adjustable
Wadah minyak anu tiasa dicabut
Lengkep Masak Non-iteuk
Perlindungan overheat
Indikator Lampu
Jandéla Pengamatan
Cara anu séhat pikeun kagorengan tanpa minyak sareng kirang gajih 80%
Fitur Kasalametan 1. Kalayan saringan pikeun nyaring haseup sareng bau
2.S / S 304 elemen pemanasan
3. Perumahan PP dina 137 derajat
4. panyalindungan Over-panas
5. Suku henteu lesot
6. Panutup panutup tombol pan release
7. Cool touch perumahan sareng gagang
8. Suhu luhur di jero plastik dina 280 derajat
9. Tés hirup 3000 jam
Saatos-jualan Service Suku cadang gratis ; Garansi: 1 taun
Rincian bungkusan Volume: 0,057CBM
Ukuran Kotak Tunggal: 30.3 * 30.3 * 35cm
Beurat Kasar Tunggal: 4,8kg
Ukuran karton: 62 * 31.5 * 37cm (2pcs)
QTY / Wadahna:
20GP / 700PCS
40GP / 1540PCS
40HQ / 1800PCS
Kamampuhan Suplai 90000 pcs per bulan
Waktos prosés 1-1000 pcs : 15 dinten
> 1000 pcs: janten negosiasi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Ngahijikeun Desain, Pangwangunan, Produksi, Penjualan Sareng Layanan

    10 + Taun Pangalaman R&D Steam Technology

    Kanggo kabutuhan Palanggan "Hiji-Stop" Pengadaan

    "Naon Klién Kami Nyarios."
    Kami Bangga Nyayogikeun Palanggan Kami Kalayan Produk Sareng Jasa Hadé pisan. Hayu urang Tingali Naon Anu Aranjeunna Nyarioskeun Ngeunaan Gawe sareng Kami.

    Invo Kanggo Anjeun Inovasi, Novelty, Orisinalitas, Nilai

    10+ Taun Ékspor Produsén Peralatan Bumi